صدور بیش از ۱۳۰۰ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی یورش پلیس اسرائیل به دفاتر الجزیره پس از تعطیلی این شبکه + فیلم حملات جدید حزب الله به شتولا و آویویم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۱۰ یمنی در حملات ارتش عربستان زخمی شدند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد حمله حزب الله به سرزمین‌های اشغالی با ده‌ها موشک ۱۰ تروریست در درگیری با نیرو‌های امنیتی پاکستان کشته شدند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتانیاهو: درخواست حماس برای توقف کامل جنگ غزه را نخواهیم پذیرفت زخمی شدن ۳۰ تفنگدار دریایی آمریکا حین برگزاری یک رزمایش اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد آیت‌الله علم‌الهدی: «پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد | ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی سفر رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در سوریه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اذعان مقامات صهیونیست به بن بست اسرائیل در جنگ غزه غزه؛ هشت ماه در جنگ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد رئیس جمهور: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
سرخط خبرها

شیخ علی تهرانی کیست؟+ بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۳۰۵۰۷
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵
شیخ علی تهرانی کیست؟+ بیوگرافی
علی مرادخانی ارنگه معروف به شیخ علی تهرانی در سن ۹۶ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی مرادخانی ارنگه معروف به «شیخ علی تهرانی» در سن ۹۶ سالگی فوت کرد. وی بعد از پیروزی انقلاب به‌دلیل سابقه مبارزاتی‌اش به عضویت مجلس خبرگان قانون اساسی در آمد، اما در همان سال‌ها به‌دلیل گرایشات کمونیستی خود که در آثار اقتصادی اش مشهود بود، به هواداری از مجاهدین خلق (منافقین) پرداخت و در انتخابات دوره اول ریاست‌جمهوری از بنی‌صدر حمایت کرد و از نزدیکان او در دفتر هماهنگی همکاری‌های مردم با رئیس‌جمهور به‌شمار می‌رفت.

با عزل بنی‌صدر از ریاست‌جمهوری و شورش مسلحانه منافقین علیه نظام و مردم، وی مدتی بازداشت بود، اما با ابراز ندامت و استمداد از مسئولان آزاد شد.

چندی بعد در سال ۶۳ همزمان با حضور منافقین در عراق، به این کشور رفت و پناهنده حکومت صدام شد و در رادیوی فارسی بغداد به تبلیغ علیه نظام می‌پرداخت.  

علی مرادخانی در دوران پناهندگی به صدام، با حضور در اردوگاه‌های اسرا به فحاشی علیه مسئولان نظام و انقلاب می‌پرداخت تا روحیه اسیران را درهم بکشند.  

بعد از پایان جنگ تحمیلی و عدم کارکرد تبلیغاتی شیخ علی تهرانی برای حکومت صدام و حتی منافقین، سال ۷۴ وی را در مرز ایران و عراق رها کرده و به مرزبانی ایران تحویل دادند!

شیخ علی تهرانی بعد از چند سال زندانی بودن، به‌دلیل کهولت سن و بیماری مشمول رأفت اسلامی گشته و آزاد شد تا اینکه شب گذشته بعد از مدت‌ها بیماری درگذشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->